Wel of niet SNS reisverzekering afsluiten?

Wanneer je met een gerust hart op vakantie wilt vertrekken, kan het interessant zijn een reisverzekering af te sluiten. Er zijn immers een heel aantal dingen die fout kunnen gaan tijdens je reis. Wanneer je in zo’n geval geen reisverzekering hebt, kunnen de kosten hoog oplopen en kan je droomvakantie in een nachtmerrie veranderen. Gelukkig zijn er verzekeraars zoals SNS, waar je steeds op terug kan vallen om van je vakantie een zorgeloze reis te maken, wat er ook gebeurt.

Reisverzekering bij SNS: met een gerust hart afsluiten

SNS biedt een doorlopende reisverzekering aan een aantrekkelijk prijsje voor jou en je gezin. Je kan dus het hele jaar door op reis vertrekken en genieten van een uitgebreide dekking, waaronder volgende situaties vallen :

  • Diefstal
  • Medische noodsituaties
  • Schade (bv. aan je vakantieverblijf)

Bovendien is het mogelijk om op maat te werken wanneer het aankomt op het soort reizen dat je maakt en de plaatsen die je het meeste bezoekt. Zo kan je een basisdekking verzekeren voor Europa, maar ook een uitgebreide dekking met extra voordelen of een wereldwijde dekking is mogelijk. Verder is het mogelijk om aan je reisverzekering een aantal aanvullende verzekeringen te koppelen zoals een annuleringsverzekering, automobilistenhulp of diefstal van geld. Zo ben je steeds verzekerd vanaf het moment dat je je reis geboekt hebt tot het moment dat je naar huis terugkeert.

Tenslotte kan je gemakkelijk je verzekering opzeggen binnen een termijn van één maand wanneer je een periode minder gaat reizen. Flexibiliteit ten top!